Herentals Fietst Feest brengt dit jaar To Walk Again en haar postrevalidatiecentrum REVAlution onder de aandacht. Morgen, donderdag 27 juli, gebeurt dit door een echte wereldprimeur. Jolien Van Loy zal als podiummiss rechtop staand in een exoskeleton (staprobot) de bloemen overhandigen aan de winnaar van het natourcriterium. HLN.been RTV kwamen daarom gisteren al langs voor een interviem. Succes aan alle deelnemende renners en Jolien! En morgenavond allen present op de Grote Markt van Stad Herentals.

Bekijk het hier!

http://www.rtv.be/artikels/bloemenmeisje-staprobot-voor-herentals-fietst-a42000

To Walk Again maakt op deze website gebruik van cookies.

Dit zijn kleine bestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer worden opgeslagen. Er zijn verschillende soorten cookies die gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Voor het plaatsen van cookies is soms wel en soms geen toestemming nodig. Klik op 'instellingen' voor meer informatie!

Privacyverklaring | Sluit
Instellingen